Inlogcode

Door Allebach

Het aan of opvragen van een inlogcode is dit jaar niet vlekkeloos verlopen. Een aantal e-mails met het verzoek tot een inlogcode zijn onverklaarbaar in een spambox beland. De betreffende e-mails zijn vrijdagavond allemaal beantwoord.

De inlogcode is een persoonlijke code, alle (oud) deelnemers zijn in ons systeem voorzien van een code. Nieuwe deelnemers kunnen een code aanvragen.

Met deze code kan je inloggen in het Tour de Bok Eppie

De persoonlijke inlogcode is in onze programma’s gelinkt aan een deelnemers ID. Dit deelnemers ID bevat informatie van de deelnemers maar ook van hun deelname(s) aan Tour de Bok. Het is daarom ook niet meer mogelijk om zelfstandig de naamgegevens van de deelnemer te wijzigen in het Eppie.

 

Aan of opvragen van een inlogcode gaat via  deelname@tourdebok.com